Sprint maj månad Objekt Gränssitt

Ny medlem i besättningen:

Vi har dessutom berikats med en ny teammedlem. Erik Tellqvist började hos oss som frontend-utvecklare 4/5. Hurra för det!

Sprintdemo för maj månads sprint

Vi kör sprintdemo för maj månads sprint via Teams kl 13 den 2 juni. Mejla webbplatser@regionhalland.se om du vill delta.

Detta har lanserats i sprintarna 2020.04 och 05

Temat för skolwebbarna och utvecklingen av vår stilguide

Uppstart av arbetet med nytt intranät

Vi har nu kommit till en punkt där vi ser att vårt tekniska ramverk fungerar och framöver kommer vi ha mycket enklare att ta fram nya teman och sajter. Vi är inte där än men snart har vi möjlighet att arbeta mer skalbart och snabb sätta upp nya webbplatser. Hurra för det!

Detta kommer i sprintar framöver:

Publicerad: 2020-05-29