Sprint april månad Objekt Gränssnitt

Sprintdemo för kommande sprint

Vi kör sprintdemo för maj månads sprint via Teams kl. 13 den 2 juni. Mejla webbplatser@regionhalland.se om du vill delta.

Detta har releasats i sprinten:

Vi har nu kommit till en punkt där vi ser att vårt tekniska ramverk fungerar och framöver kommer vi ha mycket enklare att ta fram nya teman och sajter. Vi är inte där än men snart har vi möjlighet att arbeta mer skalbart och snabb sätta upp nya webbplatser.

Detta kommer i sprintar framöver:

• Från och med nästa månad så kommer vi ha fullt fokus på vårt kommande intranät och Maj sprinten kommer till stor del handla om förberedande uppgifter såsom uppsättning av utvecklingsmiljöer, SSO, framtagning av CD/CI processer m.m.
  • Utöver intranätet kommer vi troligen arbeta en hel del med förbättringar av EduTheme (vårt skoltema) och fortsatt fokus på att skapa automatiska deployprocesser!
  • Sist men inte minst så välkomnar vi även en ny teammedlem denna sprinten. Erik Tellqvist börjar hos oss som frondend utvecklare 4/5. Hurra för det!

Publicerad: 2020-05-04